JÆGERSBORG BRENNERI 1821 - 1849

I år er det 200 år siden Svennich Anton Høyer startet brenneri virksomheten på Jægersborg.

I den anledning er det fremstilt en helt spesiell akevitt i samarbeid med Halvor Heuch og Atlungstad Brenneri for å markere dette.
Akevitten henter sitt særpreg fra brenneri historien med blant annet et høyere alkoholnivå på 47%. Smaksretningen er en markant økning av klassisk, typeriktig krydder med en avrunding av sherryuttrekk. På toppen av dette er det gitt en god porsjon fusel som hever produktet og gir det klasse.
Denne utgaven er nok derfor mer i tråd med det produktet som ble fremstilt på brenneriet for 200 år siden.
Produktet er tappet på 0,7l flasker og distribueres kun  gjennom Norske Akevitters Venner avd Vestfold.  
Volumet er meget begrenset, kun tappet på 200 flasker. Hver flaske symboliserer hvert år siden brenneriet startet.